top of page

Cooperation?

Me as photographer for your assignment(s)

branding/love/pregnancy/event/lifestyle
Let me know! 

6b00e48b-7c54-41dd-9559-4a68810376ae.JPG

Mardiefotografie is sinds 2014 begonnen met fotograferen. Van bruiloften en loveshoots in Nederland en het buitenland, tot brands en product fotografie op verschillende locaties!

Als professioneel fotograaf combineer ik mijn fotografie en reizen, om zo op de mooiste plekken jullie opdrachten te fotograferen! 
De foto's bewerk ik met veel liefde en plezier om prachtig en uniek werk af te leveren.

1749 volgers op Instagram
 

  • Instagram
Mardiefotografie (66).jpg

Bij een samenwerking verwijs ik je naar de pakketten die ik te bieden heb, kijk hiervoor onder het kopje prijzen & info, of bekijk het PDF met meer uitleg over deze pakketten

Akkoord? Dan gaan we samen brainstormen over wat de verwachtingen zijn van jou/jullie en daarbij kijk ik of mijn stijl fotografie aansluit.

Nadat we de shoot en ideeën besproken hebben zullen we een locatie en datum overeenkomen.

Na ontvangst van goedkeuring van de offerte gaan we samen aan de slag!

Mardiefotografie (25).jpg

Doordat ik veel in mijn Mercedes 307D (1979) reis, kom ik op veel verschillende plekken. Zo ga ik van 1 maart - 15 mei 2024 naar Portugal! Ik fotografeer tijdens deze reis voor verschillende klanten, maar ook kan je mij contacteren terwijl ik aan het reizen ben, zodat we op de locatie waar ik te vinden ben een shoot kunnen inplannen.

Heb je bijvoorbeeld producten die ik mee kan nemen en terug op kan sturen naar jullie, dan heb je prachtige foto's van de producten in het buitenland. Hierbij zal ik jullie wensen zo mooi mogelijk in beeld te brengen!

bottom of page