top of page

Gaan wij samen werken aan unieke beelden?!

Samen creatieve ideeën verzinnen, drone beelden, prachtige locaties,
met doel een prachtig resultaat voor jezelf, of jouw; brands/bedrijf/producten door het delen en taggen op mijn website & Instagram
,
met originele en authentieke ideeën gaan we voor prachtige resultaten!

 

 

 

Story

Al reizend kom ik voor jullie foto's op de mooiste plekken, met mijn spiegelreflexcamera's, analoge camera's en drone reis ik (met mijn oldtimer camper)

door Europa, op zoek naar de mooiste locaties om hoogwaardige foto's af te kunnen leveren.

Een shoot (portret/zakelijk/restaurant etc.), droneshots, bedrijf/merk, een samenwerking, vertel het me en ik kijk of wij samen jouw plan kunnen verwezenlijken!

 

Ideeën uitwerken in professionele fotografische beelden. Samen bespreken we hoe we het beeld willen laten overbrengen,

of het nou om jou gaat of een product/bedrijf/merk (brand), we zullen samen voor een prachtig resultaat gaan!

Ook heb je als opdrachtgever de regie zelf voor een groot deel in handen, aangezien je na de shoot zelf (via een online galerij) de foto's mag selecteren.

Fotografie

Creatieve, storytelling, retro, lifestyle, zachte kleuren en een randje vintage is hoe ik mijn fotografie en dronebeelden het beste kan beschrijven.

Buiten of binnen, natuurlijk licht of (in)flitsen op allerlei manieren vind ik het leuk om persoonlijke & creatieve foto's af te leveren op de wensen van de klant.

We bespreken van te voren wat de ideeën en wensen zijn, zodat de resultaten overeen komen!

Ervaring

Als fotograaf werk ik nu 9 jaar, ik heb per maand gemiddeld 15 tot 20 opdrachten. Daarnaast neem ik alleen de opdrachten aan die bij mij passen.

Ik werk met 2 Nikon camera's, een DJI 3 Pro, en een analoge camera Nikon FE2 mijn werk bewerk ik in Photoshop & Lightroom.

Voor verschillende klanten heb ik mogen fotograferen, van hotels, b&b's, restaurants, tot bruiloften, portretten, zakelijke shoots, brands, producten etc.

Op mijn website www.mardiefotografie.nl is hier ook veel van terug te zien in mijn blogs.

 

Werkwijze

Photographerontheroad helpt jou/jullie met fotografie en dronebeelden van jullie zelf, het bedrijf, product of brand in de schijnwerper te zetten door fotografie en het delen van de shoot op socials. Vanuit de locatie waar ik ben zal ik mijn opdrachten uitvoeren, jullie kunnen na bespreking van de samenwerking een concept met mij uitdenken, deze zal ik voor jullie uitvoeren. Jullie ontvangen het aantal afgesproken foto's + dronebeelden.

GAAN WIJ SAMEN HET AVONTUUR AAN

Werken wij binnenkort samen, heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar wat Mardiefotografie/Photographerontheroad te bieden heeft en ben je opzoek naar een fotograaf die meedenkt en helpt met jou wensen! Laat het me weten stuur gerust een berichtje met jouw vraag en ideeën en ik zal zo snel mogelijk reageren.

  

Pitch

Portfolio

bottom of page