top of page

Over mij.. 
 

Een fotograaf & blogger on the road, dat is wat ik ben maar wie ik ben. Een nuchtere boere Zeeuwse meid, opgegroeid op een prachtige boerderij samen met mijn broertjes en zusje en lieve ouders! Al vroeg kwam ik erachter dat ik het interessant vond om zelf iets op te starten wat helemaal van mij was, zodat niemand iets over mijn 'vrijheid' te zeggen had.. zo gezegd zo geschiedde, op mijn 21 begon ik met mijn eigen bedrijf als fotograaf onder de naam Mardiefotografie

Een spannende stap voor iemand die nog maar 21 is, maar toch voelde het goed en moest ik het doen! Mijn droom was hiervan te leven en dat lukt, maar toen kwam er een nieuwe droom.. 
Een camper en reizend fotograferen! Nou eerst die camper, dat was een plan waarvan ik dacht dat ik 2 maanden na aankoop meteen zou gaan reizen.. helaas was dit totaal niet hoe het ging! haha

Eerst motorisch laten maken, toen nog zeker vijf keer stuk gegaan en na de binnenkant wat op te knappen, zonnepanelen, accu's, omvormers, een douche etc aan te kopen zal ik in 2024 mijn eerste reis van 2,5 maand maken!

 

Toen moest ik nadenken op wat voor manier ik nog geld kon verdienen onderweg.. maar niet persee met een tijdelijk baantje of iets los vast. Er moest een plan komen om nog een andere manier van inkomen te genereren.. 
Dat is deze website vol met informatie en leuke blogs om te lezen over mijn reizen, fotografie tips, hoe en wat voor aankopen voor een reis, musthaves, foto's die je kan laten printen etc. 

Eigenlijk is er van alles te vinden waar jij misschien al een lange tijd naar opzoek ben, of dat ene zetje om de stap te zetten te gaan leven als 'digital nomad'!


Ik ben dus een ontzettende levensgenieter, werkende dromer            en flierefluiter in het leven, rondreizend in een

 Mercedes 307D camper uit 1979, ontzettend nieuwsgierig naar alles.. 
Ik houd ervan op avontuur te gaan met mijn camera en de mooiste plaatjes te schieten!

Onderweg stop ik op de mooiste plekken en ga ik op pad en fotografeer ik bedrijven/particulieren/gezinnetjes/
koppels/portretten/bruiloften etc. 
Ook kan je me vinden op locaties en als mijn schildersezel met het bord Mardiefotografie buiten staat kan je me op locatie aanspreken en kan ik zien wat ik voor je kan betekenen! 


Naast fotografie vind ik het heerlijk hier op mijn website informatie met jullie te delen over mijn reizen die ik maak.. mocht je zelf nog twijfelen reizen en werken te combineren en misschien gewoon eens erover babbelen met jou vragen mag je altijd een chat/berichtje doen!

Over Photographerontheroad

Photographerontheroad is tot stand gekomen toen ik bedacht dat ik naast mijn fotografie ontzettend van schrijven en bloggen houd.. en laat dit nou net ook een top combinatie zijn! 
Fotografie, promoten van producten en andere mensen helpen en wegwijs maken met waarom in iets te investeren.
Lekker wegdromen met je laptop in een bar in het zonnetje terwijl je de leukste nieuwe blogs verzint en aan het schrijven bent. 

Photographerontheroad geeft je allerlei informatie over reizen, voor en nadelen, mooie locaties, fotografie informatie, handige spullen om mee te nemen tijdens je reis, korting, do's & dont's en daarnaast is het Instagram account ervoor om mijn verhalen op reis te volgen en natuurlijk ook de foto's die ik op reis maak en hier uitgebreider in de blogs te lezen!

Mardiefotografie & Photographerontheroad is dus eigenlijk een combinatie van twee verschillende bedrijven, die toch samenwerken.


Wil je mij boeken kan dit zeker, check even op de voorpagina waar ik ben en doe me een berichtje! 

 

OOO 

 

Toen ik begon met reizen en werken te combineren kwam ik erachter dat er veel informatie over te vinden is, maar de stap zetten toch echt wel wat spannender was dan verwacht.. 
"Organiseren, een oude camper, garage bezoekjes, sloten, zonnepanelen, elektriciteit, geld verdienen onderweg, 2,5 jaar camper opknappen, anwb, wat als.., te mooi om waard te zijn".

Dit zijn al vele momentjes die ik mee maakte voordat ik vertrok!


Je wilt toch niet dat het tegen valt of dat je vanaf de eerste week meteen voor je gevoel faalt. Daarom is het belangrijk goed voorbereid op pad te gaan. Met werk wat je op afstand kan doen en misschien daarnaast nog een andere job die je kan uitvoeren! 

Het is de grote reden dat ik daarom Photographerontheroad ook opgestart heb. Ik werk hierbij samen met verschillende particulieren, websites, bedrijven en producten. 

Hiervoor kan ik bijvoorbeeld campings/hotels/hikes/brands/producten promoten op mijn Instagram account, of ik kan merken/kleding/sieraden/producten etc. fotograferen die jullie mij opsturen en het ook promoten op mijn Instagram en websites.

Door Mardiefotografie & Photographerontheroad,

reis ik rond door Europa. Werkend om voor jullie aanvragen prachtige resultaten af te leveren in een online galerij.

Dit ben ik

Contact fomulier
bottom of page