top of page

De mooiste camperplekken in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen, waar ik de laatste 2 jaar veel rond heb gereden met mijn camper, heeft prachtige camperplekken! Ben jij benieuwd waar deze plekken zijn? Lees met mee.


Zeeuws-Vlaanderen, het schilderachtige stukje Zeeland dat omringd wordt door water, koeien, prachtige boerderijen, kleine dorpjes heeft hele leuke camperplekken. Of je nu de rust van de natuur wilt ervaren of de gezelligheid van sfeervolle dorpjes wilt ontdekken, hier zijn enkele van mijn camperplekken in Zeeuws-Vlaanderen!


Camperplaats Sint Anna ter Muiden: Historisch en sfeervol

Net buiten Sluis vind je de charmante camperplaats Sint Anna ter Muiden. Omgeven door historische gebouwen en grachten, biedt deze plek niet alleen een rustige omgeving maar ook de mogelijkheid om het nabijgelegen Sluis te verkennen, bekend om zijn gezellige winkels en restaurants.


Camperpark Nieuwvliet-Bad: Aan de duinen en het strand

Voor de liefhebbers van zon, zee en strand is Camperpark Nieuwvliet-Bad een ideale plek. Gelegen tussen de duinen en op korte afstand van het brede Noordzeestrand, is dit een perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van een heerlijke wandeling door de duinen, of een goede fietstocht langs de kust!


Camperplaats de Vogel: Natuurliefhebber plek

Midden in de natuur vind je Camperplaats de Vogel. Met ruime staanplaatsen en ontzettend veel wandel en fietsroutes in de buurt is dit een plek waar vele natuurliefhebbers te vinden zijn. Een extra voordeel is het aangrenzende recreatiepark met zwemvijvers en speelgelegenheden.


Camperplaats Axel: Gezelligheid en cultuur

In de buurt van de Belgische grens ligt het gezellige Axel, waar je camperplaatsen vindt midden in het groen en in de rust. Verken het historische centrum, proef lokale lekkernijen en ervaar de gastvrijheid van deze Zeeuwse stad.


Tips voor een onvergetelijke reis in Zeeuws-Vlaanderen:

- Neem je fietsen mee om de prachtige omgeving te verkennen.

- Proef de lokale specialiteiten, zoals Zeeuwse mosselen, een Dutch Bargain biertje wat wordt gebrouwen in Groede, bolussen en nog veel meer!

- Check de beschikbaarheid van voorzieningen zoals elektriciteit en sanitaire voorzieningen bij de gekozen camperplek.


Of je nu de voorkeur geeft aan de kust, de natuur of de stad, Zeeuws-Vlaanderen biedt camperaars van alles aan. Pak je spullen in, start je bakkie, en ontdek de magie van de unieke regio Zeeuws-Vlaanderen.

DE LEUTE!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page