top of page

Oldtimer of een nieuwe camper

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

Een twijfel die bij mij geen grote twijfel was (ik wou een oldtimer punt), maar uiteindelijk deed deze keuze mij toch twijfelen.. Mijn voorkeur ging uit naar een oldtimer camper te kopen, een oude Mercedes uit 1979.

Ik kocht in augustus 2021 mijn eerste camper en hij moest flink onder handen genomen worden, vooral motorisch! Het was dus een keuze die mij na vele euro´s toch wel even liet twijfelen of ik de goede keuze gemaakt had.

Achteraf nee, ik denk dat ik mezelf in de vingers gesneden heb door een camper te kopen zonder iemand die er verstand van had, ik was weer eens te enthousiast en te impulsief..

Hierdoor heb ik vele reparatie kosten gehad en moest de camper soms lange tijd bij de garage staan. Nieuwe slangen, een nieuwe radiateur, een nieuw oliereservoir, een nieuwe voorgloeiknop, een kapotte koppeling etc.

Vele momenten waarvan ik dacht van hmmm.. heeft het nog zin en is deze investering nog goed om te doen of zou ik beter mijn oldtimer verkopen en op zoek gaan naar een nieuwe camper. Ik heb nu besloten, aangezien er al zoveel vervangen is, door te gaan met het repareren van mijn camper tot ik tot mijn X aantal bedrag kom, want het moet natuurlijk wel leuk blijven!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page