top of page

Reis mee met Mar

Bijgewerkt op: 26 okt. 2023

Een reis door Europa met een oude Mercedes camper uit 1979 en als fotograaf! Wauw, dat klinkt voor velen als een droom.. zo ook voor mij. Nadat ik 1,5 jaar aan mijn camper heb gewerkt en hij motorisch gerepareerd moest worden tot vele keren toe, kan ik eindelijk mijn droom waar gaan maken.

Maar als fotograaf op reis dan moet er wel een plan zijn, zomaar vertrekken op de bonnefooi is leuk maar niet echt heel goed doordacht.. en de mooie droom kan dan snel in duigen vallen. Dusss goed voorbereid op reis gaan is zeker een aanrader! Maar hoe doe je dat?

In verschillende artikelen in mijn blogs leg ik uit hoe ik geld verdien, of hoe ik me voorbereid op een reis met mijn camper. Maar uiteindelijk leef ik van fotografie! Doordat ik al heel wat werk gemaakt heb, heb ik een groot portfolio wat ik aan geïnteresseerde klanten kan laten zien. Dit zorgt al snel voor vertrouwen en hierdoor kan ik werken in Portugal als fotograaf voor de Nederlandse markt.

Daarnaast doe ik ook particuliere shoots in Portugal, hieronder vallen meer de portretten, natuur fotografie, branding, liefde etc.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page